Концепція наднаціонального права ЄС : навч.-метод. посіб. для здобувачів третього(освітньо-наукового) рівня вищ. осв. ступ. док. філософії галузі знань 29, спец. 293 «Міжнародне право»=The Concept of Supranational EU Law: Teaching and Methodological Guide for Third-Level (Educational and Scientific) Higher Education Students. PhD in Philosophy, field of knowledge 29, specialisation 293 ‘International Law’ - Гребенюк Д. О.; Форманюк В. В.; Бугаєць А. С.; Hrebeniuk Dmytro O.; Formaniuk Viktoriia V.; Buhaiets, Alona Serhiivna (Одеса : Національний університет "Одеська юридична академія", 2025)
Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів вищої освіти, які вивчають дисципліну «Концепція наднаціонального права ЄС». У посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій та практичних занять, практичні завдання з курсу, перелік тем для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, а також рекомендований перелік джерел. Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до освітньої програми «Міжнародне право» за спеціальністю 293 і рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти ступеня доктора філософії.
Концепція наднаціонального права ЄС : навч.-метод. посіб. для здобувачів третього(освітньо-наукового) рівня вищ. осв. ступ. док. філософії галузі знань 29, спец. 293 «Міжнародне право»=The Concept of Supranational EU Law: Teaching and Methodological Guide for Third-Level (Educational and Scientific) Higher Education Students. PhD in Philosophy, field of knowledge 29, specialisation 293 ‘International Law’/ уклад.: Д. О. Гребенюк, В. В. Форманюк, А. С. Бугаєць ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». Одеса, 2025. 92 с. URL: https://hdl.handle.net/11300/32489 ; DOI : 10.32837/11300.32489
Keywords: наднаціональне право ЄС; право Європейського Союзу; наднаціональна правова система; EU supranational law; European Union law; supranational legal system