Правові аспекти адвоката (соліситора і баристера) у кримінальному процесі Великобританії - Гніденко, О. М. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті розглядаються правові аспекти участі захисника в кримінальному процесі Великобританії на стадії досудового розслідування, що дозволяє намітити пропозиції, направлені на удосконалення правового положення захисника в кримінальному процесі України з урахуванням досвіду Великобританії.
Гніденко О. М. Правові аспекти адвоката (соліситора і баристера) у кримінальному процесі Великобританії / О. М. Гніденко // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 284-285.
Keywords: адвокат; соліситор; баристер; кримінальний процес; Великобританія