Спосіб визначення мікроциркуляції кровотоку в щелепно-лицьовій ділянці : Патент України на корисну модель - Барило, Олександр Семенович; Барило, О. С.; Павлов, Сергій Володимирович; Тимофєєв, Олексій Олександрович; Марков, Сергій Михайлович; Шевчук, Ірина Володимирівна (Укрпатент, 2007)
Корисна модель належить до медичної техніки і може бути використана для вивчення закономірностей локальної гемодинаміки в щелепно-лицьовій ділянці, а також визначення ступеня насичення крові киснем.
Пат. України на корисну модель № 27028, МПК A 61 B 5/02. Спосіб визначення мікроциркуляції кровотоку в щелепно-лицьовій ділянці / С. В. Павлов, О. C. Барило, О. О. Тимофєєв, С. М. Марков, І. В. Шевчук ; заявник і патентовласник Вінниц. Нац. Техн. Ун-т. – № u200706842 ; заявл. 18.06.2007 ; опубл. 10.10.2007, Бюл. № 19. - 3 с.
Keywords: медична техніка; периферійна мікроциркуляція кровотоку; насичення крові киснем; дослідження мікроциркуляції кровотоку; патент; Research Subject Categories::MEDICINE