Виборчі технології та виборче право: проблема кореляції - Афанасьєва, Мар'яна Володимирівна; Афанасьева, Марьяна Владимировна; Afanas'eva, Mar'jana (My University, 2009)
Стаття присвячена технологіям організації та проведення виборів в Україні та їх конституційно-правовому забезпеченню. В статті розглядаються спільні риси виборчих технологій та виборчого права. Встановлюються критерії та межі правового регулюван- ня виборчих технологій. Визначаються напрямки розвитку виборчого законодавства України. The article is devoted to the technologies of organization and carrying on Elections in Ukraine, as well as their Constitutional-legal ensuring. It describes common features of Electoral technologies and Electoral law. It also determines criteria and bounds for Constitutional-legal regulations of Electoral technologies, trends of progress of the Ukrainian Electoral legislation.
Афанасьєва М. В. Виборчі технології та виборче право: проблема кореляції / М. В. Афанасьєва // Наукові праці Одеської національної юридичної академії / голов. ред. С. В. Ківалов ; МОН України, ОНЮА. - Одеса : Юрид. л-ра, 2009. - Т. 8. - С. 137-141.
Keywords: виборчі технології; виборче право; кореляція; організація та проведення виборів в Україні; виборча практика; виборче законодавство; избирательные технологии; избирательное право; корреляция; организация и проведение выборов в Украине; избирательная практика; избирательное законодательство; election technologies; suffrage; correlation; organization and conduct of elections in Ukraine; еlection practices; electoral law