Предмет договору морського страхування: до постановки проблеми - Адамова, Олена Семенівна (Одеса, 2018)
Стаття розглядає питання предмету договору морського страхування. Робиться висновок, що предметом договору морського страхування, є правовідносини з морського страхування, а не інтерес, а тим паче і не обов’язок страховика. На підставі цього автором робиться акцент на необхідності проведення подальших наукових досліджень з метою вироблення пропозицій щодо вдосконалення механізму правового регулювання договірних відносини з приводу морського страхування.
Адамова О. С. Предмет договору морського страхування: до постановки проблеми / О. С. Адамова // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 28. – С. 14-17.
Keywords: правочин; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; договір; предмет договору; страхування; договір морського страхування; bargain; contract; subject of agreement; insurance; marine insurance contract