Досвід застосування медико-психологічної клінічної реабілітації у ворохті - Панченко, О. А.; Марцинюк, С.М.; Радченко, С. М.; Кабанцева, А.В.; Журавель, М.В. (Одеса, 2022)
У статті представленний досвід застосування медико-психологічної клінічної реабілітації на базі санаторію «Гірське повітря» в смт. Ворохта.
Панченко О. А., Марцинюк С. М., Кабанцева А. В., Радченко С. М., Журавель М. В. Досвід застосування медико-психологічної клінічної реабілітації у ворохті / О. А. Панченко, С. М. Марцинюк, А. В. Кабанцева, С. М. Радченко, М. В. Журавель // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.178-181. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: медико-психологічна реабілітація; Клінічна реабілітація; психологічна діагностика; Клінічна реабілітація