Трансформація системи духовно-інформаційних цінностей в умовах сучасної культурної доби - Антіпова, О. П.; Антипова, О. П.; Antipova, O. P. (My University, 2016)
У статті досліджено основні тенденції трансформації системи духовно-інформаційних цінностей. Доведено, що сформованість ціннісних орієнтацій особистості є ключовим критерієм ступеня інтегрованості людини в нове інформаційне середовище. Проаналізовано роль інформації та інфообміну як основних чинників формування ціннісних орієнтирів сучасників.

В статье исследованы основные тенденции трансформации системы духовно-информационных ценностей. Доказано, что сформированность ценностных ориентаций личности является ключевым критерием степени интегрированности человека в новое информационное пространство. Проанализирована роль информации и инфообмена как основных факторов формирования ценностных ориентиров современников.

The article deals with the basic tendencies of transformation of spiritual information values system. Proved that the formation of value orientations of the individual is the main criterion for the degree of integration person in the new information environment. The analysis of the role of information and infoobminu as key factors of forming of values contemporaries.
Антіпова О. П. Трансформація системи духовно-інформаційних цінностей в умовах сучасної культурної доби / О. П. Антіпова // Актуальні проблеми філософії та соціології: Науково-практичний журнал / Голов. ред. Д. В. Яковлев; відпов. секретар І. В. Шамша; Міністерство освіти і науки України; Національний університет "Одеська юридична академія". - Одеса, 2016. - Вип. 12. - С. 8-11.
Keywords: суспільство; інформаційне суспільство; культура; цінності; общество; информационное общество; культура; ценности; society; informational society; culture; values