Актуальні питання сучасного кримінального провадження : навч.-метод. посібник - Аркуша, Л. І.; Аленін, Ю. П.; Торбас, О. О.; Волошина, В. К.; Гуртієва, Л. М.; Мурзановська, А. В.; Завтур, В. А.; Стоянов, М. М. (Одеса : Фенікс, 2021)
Навчально-методичний посібник адресований аспірантам (здобувачам вищої освіти) для підготовки до занять зі спеціального курсу «Актуальні питання сучасного кримінального провадження». Посібник містить тематичний план навчальної дисципліни, тематичний виклад навчальної дисципліни з матеріалами для вивчення, плани практичних занять, завдання для самостійної роботи, питання, задачі, завдання або кейси для підсумкового контролю знань і вмінь здобувачів вищої освіти, рекомендовану літературу.
Актуальні питання сучасного кримінального провадження : навч.-метод. посібник [Електронне видання] / Л.І. Аркуша, Ю.П. Аленін, О.О. Торбас, В.К. Волошина, Л.М. Гуртієва, А.В. Мурзановська, В.А. Завтур, М.М. Стоянов ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2021. – 171 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.16152
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; кримінальне провадження; Загальноправові засади в кримінальному процесі; Докази; доказування; кримінальне процесуальне право; доказування у кримінальному; Докази в кримінальному процесі; Примус; кримінально-процесуальне регулювання; запобіжни заходи; досудове розслідування; судовий розгляд