Глобальна продовольча безпека в умовах пандемії - Сурілова, Олена Олексіївна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті висвітлено міжнародно-правові механізми, мінімілізації негативних наслідків пандемії на стан продовольчої безпеки, а такожрозроблення рекомендацій щодо зниження ризиків та загроз продовольчій безпеці в Україні з урахуванням досвіду Європейського Союзу.
Сурілова О. О. Глобальна продовольча безпека в умовах пандемії / О. О. Сурілова // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 198-202.
Keywords: продовольча безпека; пандемія COVID-19; продовольчі ресурси; агропромисловий сектор