Міжнародно-правовий захист прав людини : навчально-методичний посібник з тестовими завданнями для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання - Аракелян, Мінас Рамзесович; Акіменко, Юлія Юріївна; Василенко, Микола Дмитрович; Грушко, Мальвіна Валеріївна; Пасечник, Олена Владиславівна; Форманюк, Вікторія Василівна; Хендель, Наталія Володимирівна; Чистякова, Юлія Володимирівна (Одесса : Фенікс, 2019)
У навчально-методичному посібнику викладено стислий зміст основних тем з міжнародно-правового захисту прав людини та методичні матеріали до лекційного курсу та семінарських завдань з міжнародно-правового захисту прав людини. Містяться рекомендації та авторські тестові завдання для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з дисципліни «Міжнародно-правовий захист прав людини» для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти за спеціальностями 081 «Право» та 293 «Міжнародне право». Навчально-методичний посібник призначений для студентів Національного університету «Одеська юридична академія», які вивчають дисципліну «Міжнародно-правовий захист прав людини» та готуються до зовнішнього незалежного оцінювання для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти за спеціальностями 081 «Право» та 293 «Міжнародне право».
Міжнародно-правовий захист прав людини : навч.-метод. посіб. з тест. завданнями для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання / за ред. проф. М. Р. Аракеляна. - Одесса : Фенікс, 2019. - 194 с. [С. 154-157-відсутні]. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/26834
Keywords: основи сучасної концепції прав людини; європейська система захисту прав людини; регіональні системи захисту прав людини; фундаментальні права і свободи людини; міжнародний механізм захисту прав і свобод окремих категорій та груп; права людини в умовах надзвичайног стану