Відносини між адвокатом і клієнтом: досвід Англії - Слободянюк, І. Р. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті вивчено зарубіжний досвід, зокрема на досвіді Англії, побудови взаємовідносин між адвокатом та клієнтом, виявлено як спільні, так і відмінні риси. Приділено увагу питанню забезпечення орієнтованості адвоката на реалізацію законних інтересів клієнта, з дотриманням принципів адвокатської діяльності.
Слободянюк І. Р. Відносини між адвокатом і клієнтом: досвід Англії / І. Р. Слободянюк // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 480-482.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; клієнт; зарубіжний досвід; договір про надання правової допомоги