Право на мобільність персональних даних - Бєлова, Юлія Дмитрівна (Одеса : Фенікс, 2017)
У статті проведено аналіз захисту мобільності персональних даних у соціальній мережі.У статті розглядається право на захист персональних даних особи як необхідний елемент людського життя у інформаційному суспільстві, тобто воно є фундаментальним правом людини, і у разі його порушеня під загрозою перебувають безпека особи, її честь, гідність тощо.
Бєлова Ю. Д. Право на мобільність персональних даних / Ю. Д. Бєлова / Інформаційні технології у судочинстві: матер. всеукр. наук.-практ. конф., яка проводиться в рамках тижня цивільного процесу (Одеса, 18 квітня 2017 р.) / за заг. ред. д.ю.н., проф. Голубєвої Н.Ю. – Одеса : Фенікс, 2017. – С. 89-91
Keywords: захист; функції; персональні дані; працівник; інформація; захист персональних даних