Право на страйк у засновницьких договорах Європейського Союзу - Мигаль, С. М.; Mygal, S. M. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті розглядається питання права на страйк в засновницьких документах ЄС – Договорі про Європейський Союз, Договорі про функціонування Європейського Союзу та договорах, що їх доповнюють і змінюють.
Мигаль С. М. Право на страйк у засновницьких договорах Європейського Союзу / С. М. Мигаль // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 122-132.
Keywords: право на страйк; засновницькі договори; європейські хартії; основні права; основні свободи; соціальні права; економічні свободи; право на забастовку; учредительные договоры; европейские хартии; основные права; основные свободы; социальные права; экономические свободы; right to strike; founding treaty; еuropean сharter; fundamental rights; fundamental freedoms; social rights; economic freedom