Окремі аспекти захисту прав платників податків - Крестьянникова, О. О.; Крестьянникова, О. А.; Krest’yannikova, О. А. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено аналізу окремих прав та обов’язків платників податків, що закріплені в чинному законодавстві, та висвітленню деяких проблем, які зустрічаються під час реалізації їх прав.
Крестьянникова О. О. Окремі аспекти захисту прав платників податків / О. О. Крестьянникова // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 333-338.
Keywords: податковий обов’язок; платник податків; скарга платника податку; відшкодування збитків; налоговая обязанность; налогоплательщик; жалоба плательщика налогов; возмещение убытков; tax obligation; financial responsibility; complaint of payer of taxes; reimbursement of losses