Права і обов'язки громадян під час карантину - Сіньова, Людмила Миколаївна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті визначено основні проблеми та недоліки щодо нормативного закріплення обмеження права та свободи людини в умовах дії карантинних заходів на території України, проаналізовано законодавство на предмет визначення правового механізму його обмеження, а також відповідності комплексу таких заходів нормам Основного Закону України.
Сіньова Л. М. Права і обов'язки громадян під час карантину / Л. М. Сіньова // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 272-276.
Keywords: пандемія COVID-19; права і обов'язки; Конституція України; адміністративна відповідальність; обмеження прав людини; карантин