Стадії адміністартивної процедури з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно - Тамаря, Я. В.; Тамаря, Я. В.; Tamaria, Ya. V. (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017)
Наукова стаття присвячена висвітленню категорії адміністративної процедури з державної реє страції речових прав на нерухоме майно. Порівнюється категорії "стадія", "адміністративна процеду- ра" та "стадії адміністративної процедури". Дається характеристика стадіям процедури з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно.

Стадии административной процедуры государственной регистрации прав на недвижимое имущество. Научная статья освещает категории процедуры предоставления по государственной регистрации прав на недвижимое имущество. Сравнивается категории "стадия", "административная процедура" и "стадии административной процедуры". Дается характеристика стадиям процедуры по государственной регистрации прав на недвижимое имущество.

Standards of administrative procedure for the public registration of subject rights on real estate. The scientific article is devoted to the coverage of the category of administrative procedure for state registration of real rights to real estate. The "stage", "administrative procedure" and "administrative stage" categories are compared. A description of the stages of the procedure for state registration of real rights to real estate is given.
Тамаря Я. В. Стадії адміністартивної процедури з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно / Я. В. Тамаря // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.]. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017. – Вип. 78. – С. 150-156.
Keywords: адміністративна процедура; стадія; етапи; стадії процедури надання з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно; административная процедура; стадии; этапы; стадии процедуры по государственной регистрации прав на недвижимое имущество; administrative procedure; stage; stages; stages of the procedure for granting from the state registration of real rights to real estate