Державна політика розвитку вищої освіти в Україні як предмет дослідження сучасної науки - Човган, І. В.; Човган, И. В.; Chovgan, І. (My University, 2011)
The article reviews and analyzes the policy problem of higher education in Ukraine, and identiﬁ ed ways to overcome this problem by means of examples represented in works by Ukrainian researchers.
Човган І. В. Державна політика розвитку вищої освіти в Україні як предмет дослідження сучасної науки / І. В. Човган // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2011. – Вип. 42. – С. 215-224.
Keywords: вища освіта в Україні; розвиток вищої освіти; державна політика; Болонський процес; болонский процесс; государственная политика; развитие высшего образования; высшее образование в Украине; The Bologna Process; public policy; development of higher education; Higher education in Ukraine