Сучасна українська література : навч.-метод. посібник - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс, 2023)
Навчальний посібник побудований відповідно до освітньої програми підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня навчального курсу «Сучасна українська література». Складається він із загальних положень, структури навчальної дисципліни, теоретичного матеріалу для лекцій, планів і завдань до практичних занять, тем і завдань для самостійної роботи, питань до іспиту та завдань для комплексної контрольної роботи. Зазначена дисципліна є особливо важливою для свідомого, осмисленого засвоєння сучасної української літератури. Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів.
Сучасна українська література : навч.-метод. посіб. / О. М. Назаренко ; Нац. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2023. – 149 с. – Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.24168
Keywords: Сучасна українська література; історичний роман; Доля української жінки; Постмодернізм в українській літературі; Неомодернізм у сучасній українській прозі; постмодерн; жіноча проза; Психологічна драма; Сучасна українська детективна література