Парадигми кримінального права. Лекція 7. Проект Нового Кримінального Кодексу України : презентація - Туляков, Вячеслав Олексійович; Туляков, В. О.; Tuliakov, Viacheslav O. (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
Презентація присвячена аналізу ключових новацій та змін у проекті нового Кримінального кодексу України. Розглянемо основні засади, структуру та нововведення, що матимуть вплив на правову систему держави. The presentation is devoted to the analysis of key innovations and changes in the draft of the new Criminal Code of Ukraine. We will consider the main principles, structure and innovations that will have an impact on the legal system of the state.
Туляков В. О. Парадигми кримінального права. Лекція 7. Проект Нового Кримінального Кодексу України : презентація / В. О. Туляков. - Одеса : НУ «ОЮА», 2025. - 8 с. Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.30694
Keywords: Передумови Створення Нового КК; Основні Принципи Нового КК; Структурні Зміни Кодексу; Система Кримінальних Правопорушень; Інновації у Заходах Кримінальної Відповідальності; Prerequisites for the Creation of the New Criminal Code; Basic Principles of the New Criminal Code; Structural Changes to the Code; System of Criminal Offenses; Innovations in Measures of Criminal Responsibility