Кримінально-процесуальна діяльність: проблеми визначення поняття - Гловюк Ірина Василівна; Гловюк Ирина Васильевна; Glovyuk Iryna V. (My University, 2012)
Стаття присвячена розгляду проблемних питань визначення поняття «кримінально-процесуальна діяльність». Проаналізовано доктринальні підходи до його визначення та запропоновано авторське визначення цього поняття.

Статья посвящена рассмотрению проблемных вопросов определения понятия «уголовно-процессуальная деятельность». Проанализированы доктринальные подходы к его определению и предложено авторское определение этого понятия.

The article deals with the problematic issues of the «criminal procedural activity» definition. Some doctrinal approaches of its definition were analyzed and the author suggested her own definition of the concept.
Гловюк І. В. Кримінально-процесуальна діяльність: проблеми визначення поняття / І. В. Гловюк // Актуальні проблеми держави і права : збірник наукових праць. Вип. 64. — Одеса : Юридична література, 2012. – С. 461-468.
Keywords: кримінально-процесуальна діяльність; процесуальна дія; процесуальне рішення; правозастосовча діяльність; кримінально-процесуальні відносини; уголовно-процессуальная деятельность; процессуальное действие; процессуальное решение; правоприменительная деятельность; уголовно-процессуальные отношения; criminal procedural activity; procedural actions; procedural decision; law-enforcement activity; criminal procedural relations