Методологічні засади огляду кримінально-правового впливу на неповнолітніх в міжнародній практиці та основних кримінально-правових системах сучасності - Вечерова, Є. М. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті проаналізовано та розкрито методологічні засади огляду кримінально-правового впливу на неповнолітніх в міжнародній практиці та основних кримінально-правових системах сучасності.
Вечерова Є. М. Методологічні засади огляду кримінально-правового впливу на неповнолітніх в міжнародній практиці та основних кримінально-правових системах сучасності / Є. М. Вечерова // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.241-242.
Keywords: неповнолітні; кримінально-правовий вплив; кримінальна відповідальність; кримінально-правові системи; кримінально-правовий вплив на неповнолітніх; міжнародна практика