Проблеми ресурсного забезпечення сфери круїзного туризму в Україні - Ємельянова, Христина Сергіївна; Емельянова, Кристина Сергеевна; Emel'janova, Kristina (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
In this paper the problems of a resource support the cruise tourism are considered. The essence of tourism resources, their characteristics are studied.
Ємельянова Х. С. Проблеми ресурсного забезпечення сфери круїзного туризму в Україні / Х. С. Ємельянова // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. /редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю .П. Аленін [та ін.] ;МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 67. - С. 362-370.
Keywords: туристичні ресурси; морський туризм; круїзний туризм; туристические ресурсы; морской туризм; круизный туризм; tourist resources; marine tourism; cruise tourism