Структура переговорного процесу у політиці: етапи та способи досягнення взаємоприйнятого рішення - Герасимович, В. А. (Одеса, 2017)
У статті з'ясовується роль та технологічні аспекти політичних переговорів, аналізується переговорний процес в сучасному українському політичному полі.
Герасимович В. А. Структура переговорного процесу у політиці: етапи та способи досягнення взаємоприйнятого рішення / В. А. Герасимович // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 49-50.
Keywords: політика; політична діяльність; політичні переговори; консенсус; стиль преговорів