Новий формат загроз міжнародного тероризму: час мереж та технологій - Кормич, Людмила Іванівна; Кормич, Л. І.; Кормич, Людмила Ивановна; Kormych, Liudmyla I.; Кормич, Анатолій Іванович; Кормич, А. І.; Кормич, Анатолий Иванович; Kormych, Anatolii I. (Одеса: Фенікс, 2019)
Стаття присвячена аналізу змісту та особливостей прояву сучасних форм міжнародного тероризму як загрози системі міжнародної безпеки. Дана характеристика рівня наукових розробок стосовно причин та наслідків прояву тероризму на сучасному етапі. Визначаються основні способи попередження та подолання терористичних викликів в умовах глобалізації. Обґрунтовуються шляхи міжнародної співпраці в боротьбі з цим загрозливим явищем світової політики. Розглядається складність протидії транснаціональним мережевим терористичним організаціям. Оцінюється адекватність реагування світової спільноти на терористичні дії із запровадженням інноваційних технологій.

Статья посвящена анализу содержания и особенностей проявления современных форм международного терроризма как угрозы системе международной безопасности. Данная характеристика уровня научных разработок о причинах и последствиях проявления терроризма на современном этапе. Определяются основные способы предупреждения и преодоления террористических вызовов в условиях глобализации. Обосновываются пути международного сотрудничества в борьбе с этим угрожающим явлением мировой политики. Рассматривается сложность противодействия транснациональным сетевым террористическим организациям. Оценивается адекватность реагирования мирового сообщества на террористические действия с введением инновационных технологий.

The statute is assigned to the analysis of the wickedness and features of the manifestation of the current forms of international terrorism as a threat to the systems of international security. The characteristic is given of the level of scientific outlets, one hundred percent of the reasons that inherited the manifestation of terrorism at the current stage. The main ways to increase the number of terrorist victories in the minds of globalization are beginning to emerge. To Establish the paths of the international sphere in the fight against the cym, we will threaten the manifestation of the political politics. Look at the folding of the anti-transnational hemispheric terrorist organizations. To assess the adequacy of the response of light spirituality to terrorist events due to the inadequacy of innovative technologies.
Кормич Л. І. Новий формат загроз міжнародного тероризму: час мереж та технологій / Л. І. Кормич, А. І. Кормич // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. редкол.), Л. І. Кормич (голов. ред.), І. М. Милосердна (відп. ред.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2019. – Вип. 63. – С. 6-19.
Keywords: міжнародний тероризм; міжнародна безпека; транснаціональні мережеві терористичні організації; международный терроризм; международная безопастность; транснациональные сетевые террористические организации; international terrorism; international security; transnational network of terrorist organizations; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE