Упровадження електронного правосуддя в систему судочинства - Логінова, Н. І.; Логинова, Н. И.; Loginova, N. I. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті проаналізовано сутність та зміст поняття «електронне правосуддя», визначено основні завдання та напрямки впровадження проекту «Електронний суд» у систему судочинства.
Логінова Н. І. Логінова Н. І. Упровадження електронного правосуддя в систему судочинства / Н. І. Логінова // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 429-435.
Keywords: інформатизація; система судочинства; електронне правосуддя; електронний суд; информатизация; система судопроизводства; электронное правосудие; электронный суд; informatization; court system; e-justice; e-court