Типи фразеологічних варіантів фразеосемантичного поля " мовленнєва діяльність " у сучасній турецькій мові - Мініахметова, Е. Х.; Миниахметова, Э. Х.; Miniakhmetova, E. K. (Одеса : Фенікс, 2013)
Статтю присвячено комплексному дослідженню явища фразеологічної варіантності в турецькому мовознавстві. Подана детальна класифікація фразеологічних варіантів фразеосемантичного поля "мовленнєва діяльність" за типами й підгрупами.
Мініахметова Е. Х. Типи фразеологічних варіантів фразеосемантичного поля " мовленнєва діяльність " у сучасній турецькій мові / Е. Х. Мініахметова // Національний університет «Одеська юридична академія». – Вип.1. – Одеса : Фенікс, 2013. – C. 76-87.
Keywords: фразеологічна одиниця; фразеологічний варіант; фразеосемантичне поле "мовленнєва діяльність"; фразеологическая единица; фразеологический вариант; фразеосемантическое поле "речевая деятельность"; phraseological unit; phraseological variant; phrasesemantic field "speech activity"