Порівняння інтернет-ЗМІ та інших суб’єктів, що діють у сфері масової інформації - Мацкевич, О. О.; Matskevych, O. О. (Одеса : Юрид. л-ра, 2013)
Автором проведено аналіз інтернет-ЗМІ та інших суб’єктів, що здійснюють діяльність у сфері масової інформації: організацій мовлення, телерадіоорганізації, видавця, мовника. Приділено також увагу питанню щодо того, чи можна при цьому видавця вважати упорядником.
Мацкевич О. О. Порівняння інтернет-ЗМІ та інших суб’єктів, що діють у сфері масової інформації / О. О. Мацкевич // Актуальні проблеми держави і права: зб. наук.пр. /редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.]; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса: Юрид. л-ра, 2013. – Вип. 70. - С. 202-209.
Keywords: інтернет-ЗМІ; телерадіоорганізація; мовник; видавець; упорядник; власник ЗМІ; масова інформація; интернет-СМИ; телерадиоорганизация; вещатель; издатель; составитель; собственник СМИ; массовая информация; Internet media; broadcaster; publisher; compiler; media owner; mass media