Методологічні засади вдосконалення правового регулювання відповідальності довірчого управителя за договором довірчого управління майном - Некіт, К. Г.; Некит, Е. Г.; Nekit, K. G. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Статтю присвячено визначенню методологічних засад вдосконалення правового регулювання відповідальності довірчого управителя за договором довірчого управління майном. Проведено порівняльний аналіз законодавства України, Республіки Молдова та Російської Федерації щодо питання відповідальності довірчого управителя, запропоновано шляхи вдосконалення українського законодавства щодо цього питання.
Некіт К. Г. Методологічні засади вдосконалення правового регулювання відповідальності довірчого управителя за договором довірчого управління майном / К. Г. Некіт // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 366-371.
Keywords: довірче управління; відповідальність; управитель; порівняльний аналіз; доверительное управление; ответственность; управляющий; сравнительный анализ; trust management agreement; responsibility; trustee; comparative analysis