Особливості конструкцій локативних складнопідрядних речень - Савченко, А. Л.; Savchenko, A. L. (Одеса : Гельветика, 2015)
У статті описано варіанти складнопідрядних речень, які поєднані семантичним значенням місцеположення. Проаналізовано конструктивні особливості займенниково-співвідносних, присубстантивних, з'ясувальних локативних складнопід-рядних речень, виявлено їх загальні та відмінні риси.
Савченко А. Л. Особливості конструкцій локативних складнопідрядних речень / А. Л. Савченко // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 5. – Т. 1 – С. 134-138.
Keywords: гнучкість структури; граматичні обмеження; семантична співвіднесеність; гибкость структуры; грамматические ограничения; семантическая соотнесённость; flexibility of structure; grammatical limitations; semantic correlated