Джерела кримінального права та судово-слідча практика - Наталіч, Олена Юріївна; Наталич, Елена Юрьевна; Natalich, Olena Iu. (My University, 2009)
Актуальність даної статті полягає в тому, що на сучасному етапі розвитку кримінального права України до складу його джерел входять різні складові. Тому-то й постає питання щодо впливу слідчої, а також судової практики, саме на джерела кримінального права. У цій статті буде відображена проблема співвідношення та взаємозв'язку слідчо-судової практики по відношенню до джерел кримінального права.

Актуальность данной статьи заключается в том, что на современном этапе развития уголовного права Украины в состав его источников входят разные составляющие. Потому-то и появляется вопрос относительно влияния следственной, а также судебной практики, именно на источники уголовного права. В этой статье будет отражена проблема соотношения и взаимосвязи следственно-судебной практики по отношению к источникам уголовного права.

Actuality of this article consists in that on the modern stage of development of the Criminal law of Ukraine are included of different constituents in his sources. Therefore is a question appears in relation to influence of investigation, and also judicial practice, exactly on the sources of criminal law. In this article the problem of correlation will be reflected with a legal practice to the sources of criminal right.
Наталіч О. Ю. Джерела кримінального права та судово-слідча практика / О. Ю. Наталіч // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України, ОНЮА. – Одеса : Фенікс, 2009. – Вип. 38. – С. 648-653.
Keywords: джерело права; джерела кримінального права; кримінально-правові норми; форма права; судова практика; судово-слідча практика; источник права; источники уголовного права; уголовно-правовые нормы; форма права; судебная практика; source of law; sources of criminal law; следственно-судебная практика; Criminal law; form of law; judicial practice; investigative and judicial practice