Педагогічні умови формування екологічного світогляду студентів юридичних спеціальностей - Воскобій, О. Л.; Воскобий, О. Л.; Voskobiy, O. L. (Одеса : Фенікс, 2014)
Автор статті вважає, що формування екологічного світогляду студентів юридичних спеціальностей є ефективним у разі забезпечення відповідних педагогічних умов: підвищення кваліфікації педагогічних кадрів з питань формування екологічного світогляду студентів юридичних спеціальностей, включення до навчальних робочих програм з різних дисциплін екологічної складової; інтеграція знань на міжпредметному рівні, забезпечення комплексного впливу на формування складових екологічного світогляду в ході застосування сучасних інтерактивних технологій навчання та форм розвитку екологічної активності; організація екологічних клубів та гуртків, науково-дослідницької роботи студентів.
Воскобій О. Л. Педагогічні умови формування екологічного світогляду студентів юридичних спеціальностей / О. Л. Воскобій // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 518-520.
Keywords: екологічни світогляд студентів юридичних спеціальностей; экологическое мировоззрение студентов юридических специальностей; ecological outlook of students of legal specialties