Теорія ймовірностей та математична статистика : методичні вказівки до практичних занятьдля підготовки бакалаврів з галузі знань 12 «Інформаційні технології» - Бакуніна, Олена Валеріївна; Бакуніна, О. В.; Бакунина, Елена Валерьевна; Bakunina, Olena V. (Одеса : НУ "ОЮА", 2020)
Мета та завдання даних методичних вказівок – надання студенту загальних рекомендацій для самостійної роботи над курсом та для виконання контрольних робіт під час вивчення дисципліни. Знати - основні визначення і теореми теорії випадкових подій, теорії випадкових величин, їх основні характеристики, закон великих чисел, центральну граничну теорему, елементи теорії випадкових процесів, елементи математичної статистики, основні поняття про перевірку статистичних гіпотез і критерії згод. Вміти використовувати результати самостійного пошуку, аналізу та синтезу інформації з різних джерел для ефективного рішення спеціалізованих задач професійної діяльності.

Цель и задачи данных методических указаний - предоставление студенту общих рекомендаций для самостоятельной работы над курсом и для выполнения контрольных работ при изучении дисциплины. Знать - основные определения и теоремы теории вероятностей, теории случайных величин, их основные характеристики, закон больших чисел, центральную предельную теорему, элементы теории вероятностей, элементы математической статистики, основные понятия о проверке статистических гипотез и критерии согласий. Уметь использовать результаты самостоятельного поиска, анализа и синтеза информации из различных источников для эффективного решения специализированных задач профессиональной деятельности.

The purpose and objectives of these guidelines is to provide the student with general recommendations for independent work on the course and for performing tests in the study of the discipline. Know - the basic definitions and theorems of probability theory, the theory of random variables, their basic characteristics, the law of large numbers, the central limit theorem, elements of probability theory, elements of mathematical statistics, basic concepts of testing statistical hypotheses and agreement tests. To be able to use the results of independent search, analysis and synthesis of information from various sources for the effective solution of specialized tasks of professional activity.
Бакуніна О. В. Теорія ймовірностей та математична статистика : методичні вказівки до практичних занятьдля підготовки бакалаврів з галузі знань 12 «Інформаційні технології» / О. В. Бакуніна. - Одеса : НУ "ОЮА", 2020. - 31 с.
Keywords: Research Subject Categories::MATHEMATICS