Сімейні (родинні) цінності в умовах гібридної війни : матеріали Всеукраїнського круглого столу (м. Одеса, 20 грудня 2025 р.) - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс, 2026)
Збірник містить матеріали доповідей з теоретичних, історичних і методологічних проблем сімейного права та інших галузей приватного права, оприлюднених на Всеукраїнському круглому столі, який відбувся 20 грудня 2025 року в Національному університеті «Одеська юридична академія». Збірник спрямований на ознайомлення юридичної громадськості з дослідженням науковців у сфері цивілістики та сімейного права і може бути корисний як у навчальному процесі, так і в науковій діяльності.
Сімейні (родинні) цінності в умовах гібридної війни : матер. Всеукр. кругл. столу (м. Одеса, 20 груд. 2025 р.). Одеса, 2026. 180 с. URL: https://hdl.handle.net/11300/32823
Keywords: сімейні цінності; гібридна війна; соціальна стійкість; сімейні відносини; психологічна підтримка; національна безпека; виховання дітей; моральні цінності; інформаційний вплив; соціальна адаптація; сімейна політика; кризові ситуації