Кримінальне право України: думки прагматика - Стрельцов, Є. Л. (Одеса, 2018)
У статті, на думку автора, зазначено,що потрібна індивідуальна та колективна наукова дослідна робота, яка повинна бути спрямована на розробку, подальше удосконалення , в нашому випадку, кримінального права, приведення його у максимальне можливе співвідношення з тими складними соціальними процесами, які зараз відбуваються.
Стрельцов Є. Л. Кримінальне право України: думки прагматика / Є. Л. Стрельцов // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 59-62.
Keywords: кримінальне право України; кримінальне законодавство; реформування; джерела кримінального права