Альбіна Петрівна Овчиннікова - (:unkn) unknown (Одеса: Юридична література, 2010)
Біобібліографічний покажчик містить перелік друкованих праць, матеріали про життєвий шлях, трудову, наукову і навчально-педагогічну діяльність А. П. Овчиннікової.
біобібліографічний покажчик
Keywords: юридическая библиография; биобиблиография; юридична бібліографія; біобібліографія; Овчиннікова А.П.; Овчинникова А.П.; Ovchynnykova А.