Об'єктивна необхідність існування правового режиму переміщення об'єктів інтелектуальної власності через митний кордон України - Білак, Н. І. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті здійснено огляд і проаналізовано питання правового режиму переміщення об'єктів інтелектуальної власності через митний кордон України. Зазначено, що головною метою впровадження режиму переміщення через митний кордон України об'єктів інтелектуальної власності повинен бути захист прав інтелектуальної власності, дотримання міжнародних стандартів захисту, що мають підтримуватися в усіх країнах.
Білак Н. І. Об'єктивна необхідність існування правового режиму переміщення об'єктів інтелектуальної власності через митний кордон України / Н. І. Білак // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.150-152.
Keywords: право інтелектуальної власності; захист; митниця; митний кордон; зміни до законодавства