Транскордонна злочинність: глобалізація чи глокація - Орловська, Н. А. (Одеса, 2018)
У статті вбачається , що транскордонна злочинність як різновид транснаціональної кримінальності є проявом глокалізаційних процесів. Глокалізаційний дискурс у цьому плані доцільний на державному та регіональному рівнях. На регіональному рівні здійснюються кримінологічні заходи різного характеру.
Орловська Н. А. Транскордонна злочинність: глобалізація чи глокація / Н. А. Орловська // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 46-49.
Keywords: транскордонна злочинність; протидія злочинності; транснаціональна злочинність; глобалізація; глокалізація