Особливості шлюбного договору в Україні - Дурович, Анастасія Андріївна (Одеса: Фелікс, 2021)
У статті досліджуються особливості шлюбного договору та його практичне втілення в нашій державі. Автор визначає правову природу шлюбного контракту, його практичне значення , а також формулюють основні недоліки та проблеми і пропонують шляхи їх вирішення.
Дурович А. А. Особливості шлюбного договору в Україні / А. А. Дурович // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 305-308.
Keywords: шлюб; шлюбний договір; подружжя; права та обов'язки; Сімейний кодекс України