Стандарт доказування "обґрунтована підозра" у кримінальному провадженні - Гловюк Ірина Василівна; Гловюк Ирина Васильевна; Glovyuk Iryna V.; Степаненко, Андрій Сергійович; Степаненко, Андрей Сергеевич; Stepanenko, Andrii S. (My University, 2018)
У статті досліджується стандарт доказування «обґрунтована підозра» у кримінальному провадженні. На підставі аналізу вітчизняної та зарубіжної правозастосовної практики було визначено правову природу стандарту доказування «обґрунтована підозра» та його місце в системі стандартів доказування.
Гловюк І. В. Стандарт доказування "обґрунтована підозра" у кримінальному провадженні / І. В. Гловюк, А. С. Степаненко // Правова позиція. - 2018. - №1 (20). - С. 13-20.
Keywords: стандарт доказування; обґрунтована підозра; ЄСПЛ; тягар доказування; заходи забезпечення кримінального провадження; стандарт доказывания; обоснованное подозрение; ЕСПЧ; бремя доказывания; меры обеспечения уголовного производства; standard of proof; reasonable suspicion; ECtHR; burden of proof; measures to ensure criminal proceedings