Упорядкування прийому громадян в органах прокуратури - Ковальчук, І. С. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті розглянуто аспекти законодавчого реформування прокуратури та звуження її функціональних повноважень і виникнення проблемних питань у сфері реалізації органами прокуратури права громадян на звернення крізь призму здійснення встановлених Конституцією України функцій.
Ковальчук І. С. Упорядкування прийому громадян в органах прокуратури / І. С. Ковальчук // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.159-160.
Keywords: прокуратура; органи прокуратури; прийом громадян; права; свободи; функції; організація роботи; реформування