Сучасні методи викладання інформатики : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів - Стрелковська, Ірина Вікторівна; Горбачов, Віктор Едуардович; Григор’єва, Тетяна Ігорівна; Стрелковська, І. В.; Горбачов, В. Е.; Григор’єва, Т. І. (Одеса, 2024)
Методичні рекомендації з курсу «Сучасні методи викладання інформатики» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014.09 – «Середня освіта (Інформатика)». Вивчення дисципліни «Сучасні методи викладання інформатики» сприятиме залученню здобувачів до науково-дослідницької діяльності та підготовки ними публікацій, кваліфікаційних й інших наукових робіт.
Стрелковська І. В. Сучасні методи викладання інформатики : метод. реком. для самост. роботи здобувачів [Електронне видання] / І. В. Стрелковська, В. Е. Горбачов, Т. І. Григор’єва ; Кафедра інформаційних технологій Міжнар. гуманітар. ун-ту. – Одеса, 2024. – 26 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28244
Keywords: Сучасний урок інформатики: форми методи методики та технології навчання та викладання; Поняття про інноваційні методи та інноваційні технології; Застосування групової технології навчання в процесі викладання інформатики; Метод проєктів; Адаптивний метод навчання