Методологічні засади визначення змісту правового статусу суду - Баронін, Денис Борисович; Баронин, Денис Борисович; Baronin, Denis (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
This article analyzes scientific approaches to determining the general concept of legal status and its separate species – the legal status of the court.
Баронін Д. Б. Методологічні засади визначення змісту правового статусу суду / Баронін Д. Б. // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 74. – С. 315-322.
Keywords: статус; правовий статус; суд; компетенція; повноваження; правовой статус; компетенция; полномочия; status; legal status; court; jurisdiction; powers