Інформаційні права й свободи людини та їх судовий захист у конституційних нормах Литви - Музичук, К. С.; Музычук, Е. С.; Muzychuk, K. S. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
У статті йдеться про відображення інформаційних прав і свобод людини, їх судовий захист та особливості судочинства в Конституції Литви.

Информационные права и свободы человека и их судебная защита в конституционных нормах Литвы. В статье рассматривается отображение информационных прав и свобод человека, их судебная за- щита и особенности судопроизводства в Конституции Литвы.

Information rights and liberties of a man, their judicial defence in the constitutional regulations of Lithuania. The article deals with the representation of information rights and liberties of a man, their judicial defence, the Constitution of the Lithuania.
Музичук К. С. Інформаційні права й свободи людини та їх судовий захист у конституційних нормах Литви / К. С. Музичук // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва. – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. – Вип. 75. – C. 405-411.
Keywords: інформаційні права й свободи людини; судовий захист; Конституція Литви; информационные права и свободы человека; судебная защита; Конституция Литвы; information rights and liberties; judicial defence; Constitution of the Lithuania