Співвідношення понять "медична допомога" та "медична послуга": цивільно-правовий аспект - Зверховська, Валентина Францівна (Одеса: Фенікс, 2021)
Визначено, що будучи товаром медичного ринку медична послуга, має ряд власних ознак чим різко відрізняється від будь-якого іншого тоавру або послуги. Досліджено загальне поняття про послугу як економічного виду діяльності. Надані державні механізми управління медичною послугою на громадському ринку здоров'я.
Зверховська В. Ф. Співвідношення понять "медична допомога" та "медична послуга": цивільно-правовий аспект / В. Ф. Зверховська // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 19-23.
Keywords: охорона здоров'я; медична послуга; медична допомога; ринок медичних послуг; суспільне здоров'я; дефініції