До питання міжнародної кооперації у сфері експертного забезпечення протидії організованій злочинності - Самойленко, Олена; Samoilenko, Olena (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
На підставі аналізу суті міжнародної кооперації, тенденцій розвитку міжнародної судово-експертної кооперації та дослідження сучасної специфіки діяльності експертних мереж конкретизовані основні функції міжнародної кооперації у сфері експертного забезпечення протидії організованій злочинності. Based on the analysis of the essence of international cooperation, trends in the development of international forensic cooperation, and the study of the current specifics of the activities of expert networks, the main functions of international cooperation in the field of forensic support for combating organized crime have been specified.
On the issue of international cooperation in the field of forensic support for combating organized crime
Самойленко О. До питання міжнародної кооперації у сфері експертного забезпечення протидії організованій злочинності / О. Самойленко // Експертне забезпечення розслідування організованої злочинності: міжнародний досвід та національна практика : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. м. Одеса, 27 листоп. 2025 р.=Expert Support in the Investigation of Organized Crime: International Experience and National Practice : Proceedings of the International Scientific and Practical Conference (Odesa, 27 November 2025) / [орг. комітет: С. Ківалов, М. Аракелян, О. Катарага, Д. Кішко, Д. Колодін, А. Колодіна, Л. Аркуша та ін.] ; Нац. ун-т Одеськ. юрид. акад. кафедра криміналістики, суд. експертиз та поліграф. ; Нац. центр суд. експерт. при Міністер. юстиц. Респуб. Молдова ; Одеськ. Наук.-дослідн. ін-т суд. експер. Міністер. юстиції України. - Одеса : НУ «ОЮА», 2025. - С. 268-271. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.31214
Keywords: взаємодія; експертне забезпечення; міжнародна кооперація; організована злочинність; судово-експертні мереж; interaction; forensic support; international cooperation; organized crime; forensic networks