Податки на землю згідно з ісламським правом: зміст і види - Черкасова, І. В.; Черкасова, И. В.; Cherkasova, I. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті досліджується становлення системи ісламських земельних податків. Особливу увагу приділено взаємозв'язку виду податку та правового статусу землі, принципам оподаткування.
Черкасова І. В. Податки на землю згідно з ісламським правом: зміст і види / І. В. Черкасова // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 64 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 496-504.
Keywords: іслам; Халіфат; ісламські податки; закят; ушр; харадж; джизья; хумс; ганіма; ислам; Халифат; исламские налоги; ганима; Islam; Khalifat; Islamic taxes; Zakyat; Ushr; Kharadzh; Jizya; Khums; Ghanima