Гарантії дотримання конституційних прав особи у провадженні негласних слідчих (розшукових) дій. - Глушков, Валерій Олександрович; Глушков, Валерий Александрович; Glushkov, Valery; Білічак, Олена Анатоліївна; Биличак, Елена Анатольевна; Bilichak, Elena (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
The article analyzes the provisions of the Criminal Procedure Code guaranteeing the provision of constitutional rights in the implementation of the covert investigation (investigative) actions.
Глушков В. О. Гарантії дотримання конституційних прав особи у провадженні негласних слідчих (розшукових) дій / В. О. Глушков, О. А. Білічак // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. /редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю .П. Аленін [та ін.] ;МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 67. - С. 65-75.
Keywords: досудове розслідування; негласні слідчі (розшукові) дії; гарантії прав людини; досудебное расследование; негласные следственные (розыскные) действия; гарантии прав человека; pretrial investigation; covert investigation (investigative) actions; guarantees of human rights