Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Моделювання систем» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Моделювання систем» Розенвассер Денис Михайлович. 2. Розенвассер Д.М. Моделювання систем. Конспект лекцій [Електронне видання] ; Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 41 с. 3. Розенвассер Д.М., Соловська І.М. Моделювання систем : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів, які навчаються за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти в галузі знань 12 «Інформаційні технології» [Електронне видання] / Розенвассер Д.М., Соловська І.М. Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарногоуніверситету. Одеса, 2025. 18 с. 4. Робоча програма навчальної дисципліни «Моделювання систем» Розенвассер Денис Михайлович.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Моделювання систем» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026.