Криміналістика : методичні вказівки до виконання практичних і самостійних робіт для підготовки здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» на факультеті цивільної та господарської юстиції Національного університету «Одеська юридична академія», галузь знань 08 «Право», спеціальність 081 «Право» - Цехан Дмитро Миколайович; Тіщенко Валерій Володимирович; Гресь Юлія Олегівна; Колодін Денис Олексійович; Чернов Олександр Віталійович (Одеса : Фенікс, 2024)
Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра галузі знань 08 «Право» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Криміналістика». Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Криміналістика : метод. вказ. до виконання практ. і самост. робіт для підготовки здобувачів вищої освіти ступ. «бакалавр» на ф-ті цивіл. та господар. юстиції НУ «Одес. юрид. академія», галузь знань 08 «Право», спец. 081 «Право» [Електронне видання] / Д. М. Цехан, В. В. Тіщенко, Ю. О. Гресь, Д. О. Колодін, О. В. Чернов ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 74 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27772
Keywords: Організація і планування розслідування; Загальні положення криміналістичної тактики; Методика розслідування дорожньо-транспортних подій; Тактика огляду та обшуку