Рекламування адвокатської діяльності - Побожна, Д. А. (Одеса: Фенікс, 2022)
Стаття присвячена дослідженню питання допустимості та доцільності використання реклами в адвокатській діяльності. Зазначено, що специфіка адвокатської професії та статусу адвокатури в суспільстві накладає певні обмеження, які переводять комерційний складник реклами у площину етичності.
Побожна Д. А. Рекламування адвокатської діяльності / Д. А. Побожна // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 395-397.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; конкуренція адвокатів; реклама адвокатської діяльності; етика адвоката